Acties

Boost your confidence

  • Product 1: THE MAX Stemcell Necklift
  • Product 2: VITAL C Facial Oil
  • Sample 1: AGELESS Total Facial Cleanser
  • Sample 2: THE MAX Stemcell Masque

Hoe stralender je spiegelbeeld, hoe zelfverzekerder je in het leven staat! Geef je huid een boost met THE MAX Stemcell Necklift en de VITAL C Facial Oil. Bij bestelling van deze set ontvang je niet alleen 15% korting, maar ook 2 gratis miniaturen die perfect aansluiten bij deze producten: AGELESS Total Facial Cleanser en THE MAX Stemcell Masque.

THE MAX Stemcell Necklift

Verstevigend hals- en decolletécrème lift en verstevigt de verslapte huid van de hals. De plantaardige stamcellen en peptiden zorgen voor de aanmaak van collageen en verbeteren de elastine in de huid. Daarnaast zorgt dit product voor een mooie egale huidteinten voor een strakkere contourlijn. Vectorize Technology™ levert een formule van ingekapselde hoogwaardige ingrediënten die een ‘time released’ afgifte geven gedurende 48 uur lang.

VITAL C Facial Oil

Deze ultra lichte voedende huidolie zorgt ervoor dat de droge huid optimaal wordt gehydrateerd en gevoed waardoor de vermoeide en doffe huid weer gaat stralen. De vitamine C zorgt voor een stimulatie van de collageen aanmaak, waardoor de fijne lijntjes en rimpels vervagen. De argan-olie uit Marokko herstelt en beschermt de huid met vitamine E en werkt ontstekingsremmend. De avocado-olie bestrijdt jeuk en houdt de huid soepel. Een must have voor iedereen met een droge en gevoelige huid!

 

Gebruik & tips

THE MAX Stemcell Necklift

Breng in de ochtend en avond op de kaaklijn, hals en decolleté aan en masseer in.

VITAL C Facial Oil

Kan aanvullend gebruikt worden op de thuisverzorging als serum of als stap 2 na de reiniging en voor de dagverzorging. Neem 3 à 4 druppels en breng aan op de huid. Tevens kan deze huidolie gebruikt worden als een massageolie bij een vermoeide en verouderde huid.

 

Tips van de professional

VITAL C Facial Oil

Bij een extreem droge huid voeg 3 a 4 druppels toe aan het VITAL C Hydrating SPF 32, 30 of 50 voor extra hydratatie en een minder trekkerig gevoel van de huid.

THE MAX Stemcell Necklift

Breng aan op een gereinigde huid na de AGELESS Cleanser of MAX Cleanser voor optimaal resultaat.

  

 

 

Acties