Huidverzorging

Het is belangrijk om uw huid goed te verzorgen. Als schoonheidsspecialiste werk ik met IMAGE Skincare. Voor elk huidtype en huidprobleem is er een passend IMAGE Skincare product. Er is hierdoor een breed en diep aanbod aan behandelingen en producten. 

Lees verder >
Hoe kan ik rimpels verminderen?

Huidverbetering

Bent u niet toe aan een peelende behandeling? Maar wilt u wel graag de conditie van uw huid verbeteren en de gezonde, mooie huid goed onderhouden? Dan kunt u kiezen voor een Image Skincare Facial. Dit is een ideale schoonheidsbehandeling voor het mooi maken van je huid. Deze behandeling laat je kennis maken met fruitzuren, zonder dat je een intensieve peeling hoeft te doen. Deze behandeling maakt de huid mooier, frisser, gladder en stralender.

Lees verder >

Huidverjonging

Naarmate we ouder worden, zal de celdeling trager worden. Dit heeft als gevolg dat de dode huicellen op je huid langer blijven liggen. Tevens zullen de dode huidcellen zich meer gaan ophopen. De huid zal niet meer egaal aanvoelen en minder glanzen. Hierdoor zullen crèmes en andere verzorgingsproducten minder effect hebben, omdat de huid niet meer optimaal werkstoffen kan opnemen. 

Lees verder >
Hoe kan ik rimpels verminderen?

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een mechanische peeling waarbij met behulp van fijne, achthoekige, aluminium oxide kristallen dode huidcellen worden verwijderd. Een microdermabrasie is uitermate geschikt voor de behandeling van rimpels, littekens, pigmentvlekken en voor de verbetering van een door zon beschadigde huid. Door de peeling zal de celdeling in de huid versnellen, wat de aanmaak van collageen en elastine stimuleert. De actieve werkstoffen die men daarna aanbrengt worden na een microdermabrasie behandeling beter door de huid opgenomen. Een gladde, stevige en frisse huid is het gevolg.

Lees verder >

Peelings

Voor iedere huidconditie bestaat er een passende peeling. In mijn salon bied ik verschillende peelings aan, passend bij het huidtype en de huidconditie. Lees verder voor uitleg van de verschillende peelings. 

Lees verder >
Hoe kan ik rimpels verminderen?